Praktijk PrikPrik Acupunctuur Schijndel_details

Welkom bij PrikPrik

 

De naam PrikPrik lijkt in eerste instantie wellicht wat vreemd, maar is toch heel bewust gekozen. Een naam die makkelijk blijft hangen, want met Acupunctuur ben je natuurlijk aan het prikken. Maar ook omdat je bij prikken ook kunt denken aan het prikkelen van de sensitiviteit, het ontwaken, wat is de achterliggende oorzaak van een probleem.

 

Bij de praktijk kan men terecht voor problemen aan rug, nek en schouders, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een snel herstel bij sportblessures, hoofdpijn, infertiliteit, menstruatiepijn, menopausale verschijnselen die gepaard gaan met de befaamde opvliegers.

Afhankelijk van uw vraag wordt een behandelplan voor acupunctuur opgesteld, mogelijk in combinatie met auriculotherapie (oormassage c.q. ooracupunctuur) of voetreflexmassage. Daarnaast werk ik met Hollandse Bloesemremedies die u desgewenst kunnen ondersteunen op emotioneel gebied.  

 

Verder kunt u op deze site vinden hoe het zit met de tarieven en de vergoedingen binnen het zorgverzekeringspakket. Een uitgebreide lijst met wat behandeld kan worden met acupunctuur treft u niet aan, simpelweg omdat het dan zou lijken of er voor alles een oplossing is, of dat een ziekte in een hokje past. Juist omdat ieder mens een zelfstandig individu is met zijn of haar eigen aandachtspunten is het belangrijk per persoon een toegespitst behandelplan op te stellen. Bovendien is de befaamde 'klik' met uw behandelend therapeut van essentieel belang voor de slagingskans van uw genezing.

  

Ik nodig u van harte uit om verder te kijken op de site; laat u prikkelen. En als uw interesse verder is gewekt, dan kunt u natuurlijk een afspraak maken om langs te komen voor een behandeling in mijn praktijk; daar waar gezondheid en persoonlijke groei en ontwikkeling hand in hand gaan. Komt u het zelf ervaren?

 

Met hartelijke groet,

PrikPrik, Praktijk voor Traditionele Chinese Acupunctuur en meer,

 

 

 

Beppie Lammers-van Zoggel