Kosten consult

De kosten voor een consult acupunctuur bedragen € 50,00, graag contant te voldoen aan het einde van het consult. Wanneer ik kinderen behandel, werk ik per halfuur en daarvoor breng ik € 25,00 in rekening.  

 

 

 

Mijn facturen voor acupunctuur zijn declarabel bij uw zorgverzekeraar*. U ontvangt van mij aan het einde van het consult een factuur, die u zelf kunt indienen. Afhankelijk van de door u afgesloten polis kunt u uw factuur declareren. Voor een compleet overzicht per verzekeraar kunt u kijken op www.zhong.nl, de website van de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Daar treft u een compleet overzicht aan wanneer u kijkt onder het kopje "Zorgvrager/Vergoedingen" onder in de grijze balk.

 

 

 

 

 

**Let op: voor 2018 geldt dat er ook weer wijzigingen zijn ten aanzien van de diverse zorgverzekeringspakketten. Vraag goed na bij uw zorgverzekeraar of acupunctuur wordt vergoed, en of mijn praktijk daar ook toe behoort.

 

 

 

 

Mijn consulten voor Krachtbeleving: gevoeligheid, training en coaching zijn niet declarabel bij de zorgverzekeraars. 

 

 

Annuleren

 

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Neemt u s.v.p. telefonisch contact op voor een afzegging.

.