Acupunctuur en meer?

 

 

Acupunctuur is breed inzetbaar, om maar wat voorbeelden te noemen kunt u denken aan migraine, rugproblemen, menstruatieproblemen, problemen die met de overgang te maken hebben om de beruchte opvliegers te verminderen of emotionele blokkades. Met acupunctuur werk je aan zowel het lichaam als de geest.

In mijn praktijk behandel ik mensen met Chinese Acupunctuur, indien nodig gecombineerd met auriculotherapie oftewel ooracupunctuur of voetreflexmassage. Mogelijk gebruik ik nog andere technieken zoals bijvoorbeeld een soort 'schraaptechniek' genaamd Guasha ter verbetering van de doorbloeding, Cupping of Moxa om te bewegen of te verwarmen.

 

Verder werk ik, indien nodig of gewenst, met Hollandse bloesemremedies. Voor meer informatie hierover kunt u ook kijken op de site van Bloesemremedies Nederland, genoemd onder het kopje Interessante Links.

 

Ik werk op afspraak, zodat ik voldoende tijd voor u beschikbaar heb. Wanneer u verlaat bent op uw afspraak, betekent het dat dit (in principe) in mindering wordt gebracht op uw eigen behandeltijd. Dit doe ik om uitlopen van afspraken en onprettige wachttijd te voorkomen. Ik vertrouw op uw begrip.

 

 

Annuleren?

 

Het kan zijn dat u verhinderd bent op de geplande afspraakdatum en tijd. Dat is uiteraard geen probleem. Wel is het prettig om dit tijdig - binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak - te laten weten. Dit voorkomt dat ik genoodzaakt ben om de geplande afspraak toch in rekening te brengen. Bel me even of stuur een berichtje, dat werkt het meest handig.